Lite bilder =)

Här är några bilder som jag tog med Cazzandra när jag var på The Studio.
Det va en riktigt rolig o härlig dag/kväll!

image77

image80

image81

Så där...
Hoppas ni gillade bilderna, det gör iallafall jag!!
Kram på er alla!!


Film dag/kväll...

God kväll!

Igår åkte jag hem till min syster som bor i Hässelby Gård efter att ha handlat middag (Thai-mat) i Högdalen. Det tog.. ja, mer än 1 timme iallafall. När jag kom dit så vart det filmkväll... Jag kommer faktiskt inte ihåg alla filmer vi såg men det va bland annat:
Resident Evil 3:an, Hajen 4 & Gigli (som gick på 6:an) och några till. Valentina somnade ganska så tidigt men eftersom jag har vänt på dygnet totalt så somnade jag inte förrän vid halv 6 på morgonen. Åt nattamat som blev nudlar vid 4 - halv 5 tiden =)

Imorse vaknar jag vid 11 tiden då Valle väcker mig och frågar om jag vill ha äggröra och oboy till frukost. Vi tittar på "Våra bästa år" och Valle tvättar samtidigt. Efter det börjar film morgonen då vi tittar på BeeMovie och Twister. Emellanåt blir det lunch (rester från gårdagen) :P och serier, bl.a Will&Grace, Simpsons och Drew Cary Show...
Väldigt mysigt vart det iallafall!

Nu har jag precis kommit hem efter en roadtrip med Angelica. Hon kom och hämtade mig eftersom vi hade sååå tråkigt. Körde till Tyresö o tänkte fika på McDonalds där, men det va stängt :S Istället vart det Sköndals McDonalds och sen körde vi runt bara..
Körde förbi Gustavsberg -- ända till Värmdö.. lite kul va det! Åkte sen runt i stan och sen hem.

Träffade min bror utanför porten. Stackarn är sjuk.. är förkyld och har ont i halsen. Eftersom jag har ett "apotek" hemma så fick han nässprej och halstabletter av mig.. Visst e jag en söt syster :P Hahaha


Nej, nu ska jag hoppa i säng och titta på film. Ska upp tidigt imorrn...: Shopping dags!! Äntligen =)

Natti natti!!


Lööördag!

Hejsan allihopa!
I går var en riktigt trevlig och rolig kväll =) Jag var ute med Anglica och Robban (en kompis till henne ). Några dagar innan hade jag pratat med Robin som jobbat på Engelen förr som entrevärd och Jörgen som jobbar som ordningsvakt på Engelen så berättade jag att jag skulle ut på lördag med några kompisar. Eftersom jag inte träffar dem så ofta så ville de att jag skulle komma över där de jobbade.. det blev Göta Ark (inget drag där, gick 2 min efter att vi kom dit)... sen gick vi till Göta Källare där det va bättre med folk. Tinny och Patrik som har jobbat på Engelen jobbade också där!

Hur som helst va kvällen jätte lyckad. Angelica och Robban vart vääldigt fulla :P Lite kul! Tidigare på dagen gick jag och Angelica till Farsta centrum och handlade lite. Hon handla en jätte fin jacka som hon använde på kvällen =)

Men som sagt så va källen väldigt lyckad... kom hem vid 03.30 tiden och åt nudlar, tittade på Bad Compani och somna på Angelicas soffa :P

En lärdom för er som går ut: Ha kul!!! =)

Byee!

Ledig från jobb, men upptagen iallafall :S

Hellu!

Måste bara berätta att i Söndags så gick jag, Cazzandra, Annika (chef), Martina (vakt) och Robban till Patricias för att hälsa på "Hallå Hela Pressen"-killarna som brukade spela på Engelen på Söndagar i höstas. Det var jättekul. Träffade jättetrevliga människor, handla en 200 kr Long Island Icetea till Cazzandra (var skyldig henne en) och åt hamburgare m. pommes i en restaurang på götgatan som va stängd kl. 7 på måndagmorgonen! (Martina kände ägarna) :P

I Måndags jobbade jag.. Vääldigt tråkigt va det också. Tänk dig att det kommer ca 40 personer vid ca 18-tiden, har möte i kanske 1 timme -- äter och någon kommer o handlar öl i baren kanske 1 gång i timmen... de sitter i ca 3 timmar och lyssnar på en kille som pratar och visar bilder på när han var o klättra på berg. Jag kan till och med att fler än jag höll på att somna :S
Man sitter i Strix, mörkt, tittar på bildspel när en kille berättar om den och så hör man knappt vad han säger också... ganska så tröttsammt blir det!
Men påhittiga moi roar mig själv genom att exempelvis titta på när 2 kockar försöker laga pannkakor. KAOS blev det!!! Hahahaha... sååå kul! =)
Sen drar jag vidare till garderoben och stör Emil när han försöker spela smart o klara ett jättesvårt korsord :P (jag gillar att retas) Sen i Puben så var det live-karaoke, så jag satt där med Goran och hejja =) Väldigt duktiga var människorna som sjöng!!
Efter tog jag 1½ öl med Taz o Ida!

Från och med i Tisdags så har jag vart ledig men upptagen iallafall.... Den dagen åkte jag med Angelica till Ikea och handlade lite möbler till mitt rum som jag håller på att möblera om. Onsdagen och idag har jag skruvat ihop dem och möblerat om och städat.

I morse kl 04.00 tvingade min bror mig o hans kompis Emir att gå ut i det kalla vädret för att se på en röd måne :P Det skulle tydligen vart månförmörkelse där månen blir röd men när vi  väl kom ut få fanns det ingen röd måne, det fanns ingen måne alls. Så där stod vi tre och frös.. ( och höll mig för skratt )

Imorgon så ska jag kanske på bio med min bror och hans kompisar. Hade tänkt och se Jumper =) Om inte ska jag nog besöka Anglica :P Men men.. vi får see!

Ska fortsätta städa nu! Ha det bäst =)

Jobb o jobb...

Hey!

Nu har jag äntligen kommit hem :P Fastän jag slutade vid 00.00 tiden.. Tog några öl med syrran o Cazzandra. Dagen började lite jobbig. Vaknade vid 16-tiden. Jag vet att ni kanske tycker att det är skönt men det e lite för sent för mig. Det spelar ingen roll vilken tid jag går o lägger mig, jag går ändå upp vid 14-tiden senast. Helst vid 12-tiden.. då sätter jag på 3:an o tittar på "Våra Bästa År".
Dagen va helt okey. Vi hade 176 personer på nedre våningen där jag, Cazzandra, Johnny, Emil, Sebastian o Jennica jobbade. Det tråkiga va att köket hade det tufft och lät det gå ut över oss.. men sådant händer. Det är bara så att ibland så blir man bara såååå förbannad.... Men men.. inget, inget man kan göra åt om köket, dvs: köksmästaren vill prata om!

Nu e det så att jag försöker ladda upp en bild på mig o Cazzandra som vi tog i måndags, men det går inte så bra! Vi va på The Studio och blev sminkade o fotograferade och sen så köpte jag några av dessa bilder. Jag ska försöka ladda upp dem imorrn istället. Nu ska jag sova eftersom det är en ny arbetsdag imorrn :P

Got Natt allesammans!!

Hmm... Sorry?

Som ni kanske märker så är jag inte så speciellt bra på att skriva i bloggen varje dag som vissa andra gör, men jag försöker iallafall.

De senaste dagarna har jag jobbat som en tok och sen försökt och umgås med kompisar. Det har inte gått så bra! I Tisdags gjorde jag en kompis besvike och jag vet det, även om hon inte vill medge det.. vi skulle till stan på dagen men det blev inte så. Som hon sa så jobbar vi väldigt olika, jag jobbar bara kvällar o nätter medan hon jobbar för det mesta dagar och sen när jag e ledig så sover jag. Vill bara säga att jag e jätteledsen för det och att jag ska försöka förbättra mig. Eftersom vi inte heller hörs så mycket och vet att hon skriver o läser blogg så... ja, jag ska iallafall skriva vad som händer i mitt liv så att vi inte glider isär..!

Älskar o saknar dig jätte mycket Marre!!

Ja ni... Idag va det Alla hjärtansdag. Inget speciellt. Jobbade! De flesta sällskapen vi hade va par. Vi hade en Alla hjärtansdag special meny, vilket va:
Englatoast/Skagentoast till förrätt
Kycklingfilé eller Fiskgryta till huvudrätt
Chokladtryffel till efterrätt


Mummms!!

Det gick väldigt bra! Många nöjda gäster =) Vet inte om jag har berättat att min syster har kommit hem från Thailand... men det har hon, så nu jobbar jag med "plågan" igen :P

Nej... nu ska jag hoppa i sängs! Har ont i fötterna eftersom mina jobbarskor är heeelt förstörda och duktiga jag åker inte till stan o handlar nya.. :S
Natti Natti!


RSS 2.0