Mina Änglar: GRATTIS till Studenten!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS...
Ett grattis till varje ängel som har tagit Studenten. Då menar jag mina små änglar som på sina egna sätt har fått en plats i mitt hjärta.
Några bilder från stan den 5/6-07





Den 30/5-07

Jennifer (Jennie) tog studenten från Nacka gymnasium. Hon såg ut att vara den lyckligaste människa på jorden, såå glad och hur söt och vacker som helst. Jättefiin var hon i sina studentkläder. Jennie är en jätte söt tjej som ställer upp för en och är en av de få som verkligen vågar att säga det hon tycker och tänker, vilket jag beundrar enormt! Vill säga Grattis ännu en gång gumman! Det är du värd =)

Den 1/6-07

Suzanna
är en speciell person som tog studenten denna dag. Grattis flicka lilla och ta hand om dig i Serbien. Jag var inte på ditt utspring eftersom att jag inte visste när det var, men jag  är säker på att du var jätte fiin!! =)

Den 5/6-07

Jocke.. den ända killen man fortfarande har kontakt med från låg- mellan -och högstadiet. En underbart rolig och bra kompis! Tummen upp för Jocke och Grattis killen. Du har kämpat för det och nu är du klar.=)
OBS: du får googla fram Arbetsförmedlingens nummer ;P

Ida
är en lite flicka som jag har kännt sedan vi var väldigt små men vi har aldrig haft en så jätte tät kontakt. i 7an började hon i samma klass som moi och då fick vi tillbaka vår lilla kontakt som vi hade förr =P Nu har den varit lite fram och tillbaka men det betyder inte att jag har slutat se henne som en god vän. Grattis gumman. Du e värd detta och mycket mer. =)

Issa som är min brors flickvän har jag kommit ganska nära. Hon är väldigt rolig och wierd tjej (på ett positivt sätt). Men hon kan göra den suraste citronen glad. Haha =) Grattis till studenten gumman!! Och fortsätt att vara lika sprallig och glad som du e nu =D

Emilia Sydfors! Vi tappade kontakten efter högstadiet även när vi sa att det inte skulle hända. Det brukar vara så att folk ändras så mycket när man är ifrån varandra, men det har du inte gjort. Du är fortfarande det snälla och söta tjejen jag kännt sedan liten. Jag vet att du har kämpat väldigt hårt och förtjänar detta såå mycket. Grattis sötnos!

Jossan lärde jag känna efter det att hon började jobba på Donken med mig. Hon är så positiv och glad och hjälpsam och påhittig till McHappi Days. Det är så roligt att få lära känna henne och ja Jossan... Grattis!!! Vad mer kan jag säga... Ta hand om Bertil! (det är en grön dinoraurie Jossan hade på slutskivan)

GÅRDAGEN...

Tisdag kväll träffade jag Marrelita utanför henne. Jag ville bara gå ut och gå eftersom jag hade varit hemma hela dagen och Måndagen och städat. När jag träffade henne så bestämde vi oss för att fixa en lite student-present till Jocke och Ida så Marrelita gick upp till säg, hämtade lite saker och gå begav vi oss till fotbollsplanen där några höll på att spela fotboll. Där satt vi och klippte och klistrade och skrev m.m. När det blev kallare och senare gick vi till Donken i Västberga och åt lite, sen gick vi hem. En trevlig kväll blev det =)

PÅ MORGONEN DEN 5/6-07
Onsdagen var då lite hektisk.... MEN jag överlevde den =) 
  • Vid 9.30 var jag i skolan för att hjälpa till med målandet av våra lakan till flaken. Fina blev de också!!
  • Vi gav pengar till Jill 270:- som hade hand om flaket.
  • Några gav pengar till Sara och Malin som har hand om att köpa en present till Frauke, vår mentor
  • Några köpte biljetter av mig till slutskivan. 4 personer från vår klass då..
  • Vi fick tröjor av skolan, vita, små i storlekarna, med skolans logg på vänster sida om brösten.
  • Vi kom fram till att vi ska träffas kl. 9.00 på fredagen till champagne frukosten, vilken rutt vi ska åka med flaket och en självklarhet att vi INTE ska dricka ex. rödvin eller röd/grön cider på flaket.
Tjuvtitt på 2 av våra 3 lakan ;-)



PÅ KVÄLLEN DEN 5/6-07
Det som inte är intressant under hela dagen är att jag jobbade mellan 16.45-19.30 på Donken och att ALLA gäster stank sprit.  ;P
Det som är värt att nämna är:
  • Idas mottagning. Hela hennes familj var underbara. Särskillt hennes mamma, jätte gullig är hon. Hennes pojkvän och kompisar var där inkl. moi =) och hade det väldigt trevligt. Det var hennes dag och det var kul =) Det som var synd var att vi skulle träffas senare men jag fick inte tag i henne. Mobilen var avstängd =(
  • Riddarfjärdens slutskiva på Hard Rock Cafe var då inte en succé. Det är 2:a skivan jag är på Hard Rock och båda har varit väldigt tråkiga måste jag säga. Det som hände nu på slutskivan då var att människor började bråka (negativt), jag fick dansa med min bror (positivt) och med Jocke (positivt), musiken (ingen bra blandning) människor (de va glada och fulla, vilket är helt okey med mig, med tanke på att många där tog studenten.)
DEN 6/6-07, 2 DAGAR KVAR!
2 dagar kvar och jag sov till 15-tiden, bädda min säng, diska lite och slappa resten av dagen. Duktigt Gisela, duktigt. Det jag har lyckats med idag är att planera till morgon dagen, här kommer det:

Planering för 7/6-07:
  • Kl: 08.00 Vakna!!!
  • Kl: 10.00 till Farsta Centrum med Angelica, handla det sista. Vad? Det vet jag inte än..
  • Kl: 13.00 vara i skolan, en kvart senare har jag friends möte.
  • Efter friends mötet, messa Moa som har hand om slutskivan och träffa henne innan 16.00. Ge henne pengar och de överblivna biljetterna.
  • Vid 18-tiden träffa Ivana då jag ska få låna en Chile flagga till flaket =) =) 100x150 cm. Skiit niice!!
  • På kvällen ska Marrelita komma till mig och sova över till studentdagen!!!
Nåja, nu ska jag till sängs.
God Natt allihopa
och önska mig lycka till, till morgon-dagen! =)




Syrrans konfirmation =P

Ja.. jag har då glömt att berätta att den 27/5-07 konfirmerades min lilla syster Roxana sig i Uppenbarelsekyrkan. Är så glad och stolt över henne. Hon fixade det jag inte kunde göra när jag gick i skolan.

Massa Pussar & Kramar till Roxana...

Några bilder från dagen:

Håller i ett ljus och berättar vad hon har lärt sig under konfirmationen.


Prästen och några andra konfirmerar Roxana. Välsignar henne.


Ailin, Max dotter har precis tappat en tand och gör en konstig grimas under konfirmationen


Efter konfirmationen, utanför kyrkan!


Roxana och Caroline!! Så söta =)


Från vänster:
Caroline, Mamma, Ailin, Roxana, tia Mariza, abuelita Eojenia och Kena (familje kompisar)


Dagens fotograf: Mee!

Hoppas ni gillade mina fiina kort =) Det var iallafall en underbar dag. Det som var synd var att varken storasyrran Valentina eller storebrorsan Marcello kunde komma.. :S

Nåja.. Massa Kramar opch God Natt på er alla!!!
OBS: Exakt 1 vecka kvar tills jag tar STUDENTEN =)

RSS 2.0