Maj månad!

Nu är det nästan 1 månad sen som jag har skrivit i min blogg. Nu tänkte jag uppdatera er lite om vad som har hänt i mitt liv under maj månad...

Som arbetsnarkoman jag är så har jag jobbat en hel del på Engelen - för det mesta studentskivor. Den 2:a Maj hade vi dock premiär för våran väldigt stora uteservering som är väldigt fin =) Tyvär så var vädret inte lika fint, men vi hade det trevligt iallafall med de få gäster vi fick.
Studentskivorna har varit upp och ner... Det var en student skiva som spårade ur lite granna som gjorde att vi tvingades stänga baren under middagen, en annan studentskiva spårade ur senare vid halv 1 tiden vilket gjorde att vi stängde. Men annars har det gått väldigt bra!

En tråkig sak som har hänt, hände den 10 maj. Vi alla var på en jobbarkompis studentskiva och jag vart lite för full. Efter skivan, kl 3 på morgonen när vi går vid Djurgården så kommer en person på den briljanta iden att vi ska bada. När vi kommer till vattnet så är det stenar vilket gör att man ska halft klättra ner. Jag ställer mig med båda benen i det iskalla vattnet och halkar till på något konstigt sätt. Då börjar några sprinklers att sätta igång och våra kläder blir väldigt blöta så vi springer - barfota och "räddar" kläderna och sätter oss mitt på en äng. Då märker en kompis att min fot blöder, och der är inte lite heller! Så fulla jag haltar iväg till en av sprinklerna och sköljer av foten och det visade sig vara ett väldigt stort jack precis vid tå-vecket.. och det bara fortsätter att blöda. Jag tar fram 2 små plåster som jag hade i väskan och sätter på mig dem och sen fick jag låna syrrans strumpbyxor och virrar runt foten - väldigt vackert! En kompis tittade på foten och sa: Du måste sy!
Så vi tog en taxi till SÖS akuten, behövde inte vänta så långt innan jag blev uppropad och den läkaren sa att jag behövde sy. Detta var ca kl 4 på morgonen. De rullar mig till ortopeden, till ett iskallt rum och där fick jag sitta med syrran, Marre o Hanna. Efter kanske 2 timmar eller nått så kommer ortopeden och säger att de inte kan syihop mig eftersom hudfliken som var kvar hade inte fått den näring som den behövde så de var tvugna att klippa bort den. Inte kul kan jag säga. Jag tror nog att bedövningssprutan var värst!
Hur som helst så tvättade hon rent såret med en tandborste lade om den, jag fick penicillin i dropp o stelkrampssprutan. Det såg lite roligt ut. Låg på mage med huvudet neråt så foten kom upp :P
På väg hem åkte vi förbi McDonalds och åt frukost kl 8 på morgonen och nu sitter jag hemma - sjukskriven månaden ut =(

Under tiden som jag har varit hemma så har jag inte gjort så mycket - tittat på filmer mestadels. Varje dag har jag varit på vårdcentralen och lagt om såret. Har fått besök av bland annat Mariana, Issak och Angelica =) I helgen har jag hälsat på på Engelen, spelat Monopol med Angelica o hennes pojkvän och vart på middag med Cazzandra, Emily o Christoffer. Efter middagen gick vi till Engelen och tittade på när Yellow Mike o Superstekarna spelade. Väldigt duktiga var de!!
Imorgon hoppas jag på att kunna handla en ny mobil - min funkar inte riktigt som den ska tråkigt nog. Så jag ska åka med Angelica imorn och kolla. Sen får vi se vad som händer resten av veckan.

Som den film-freak jag är så har jag beställt några filmer:
- X-men The Last Stand
- Timeline
- Candy
- Species 1 & 2
- M:I 2 &3
- Boogeyman
- The Mexican
- What Women Want
- Deep Impact
- Bring It On
- Save The Last Dance

Sen har jag också laddat ner filmer:
- Mumien 1
- Mumien 2
- The Scorpion King
- Save The Last Dance 2

Och dessa filmer fick jag av Marre:
- Step Up 2
- Awake
- Love In The Time Of Cholera
- Into The Wild
- How She Move
- Boys N The Hood
- Feel The Noise

Nu har jag tänkt att titta på en av de få filmer jag inte hunnit sett än... Så jag hör av mig senare!!
Kram

RSS 2.0