Tillbaka!

Hey!
Nu e jag tillbaka efter att ha fått en utskällning av min kompis som också har en blogg. Det va ett tag sen jag skrev så jag är nog lite ringrostig på det hela, men försöka ska jag göra.

Jag kan berätta lite om vad som har hänt på jobbet, Engelen...
De senaste 3 veckorna har vi varit Jämtlands ambassad. Jag vet inte om ni har sett serien Allt För Byn på SVT 1 men wallmans har iallafall gjort upp en show där 10 killar från Jämtland sjunger, dansar o berättar om Jämtland. Den utspelades på Intiman. Såå mycke folk.. det kändes som julbord igen. Alla som va på showen fick under dessa 3 veckor äta på Engelen, 1 planka + 1glas vin/öl för 140 :- , gratis inträde och medlemspris i baren på öl/vin. Efter 1 vecka så gick jag o några jobbarkompisar på showen. Ärligt talat så hade jag förväntat mig väldigt lite. Men... vi säger  så här: såg man inte showen så missade man något j*vligt bra!!


Närstan varje kväll kom killarna sen till Engelen o festade med gäster som hade varit på föreställningen och med oss på jobbet. Efter att man slutat jobba vid 00.00-00.30 så bytte man om och gick ner och tog några öl med dem. De e väldigt roliga.. o mysiga =)



image76

Idag har jag varit med mina småsystrar, Roxana o Caroline. Det va ett tag sen vi tre var tillsammans och gjorde något så jag tog dem till Hässelby Gård. Min storasyster Valentina som är på semester i Thailand under hela Januari gav mig nycklarna så vi hade en mys kväll där och såg på film. Date Movie och Boattrip. Två roliga filmer =)

Jag kan berätta för er alla att jag har fått en egen drink döpt efter mig i Gorans bar, Strix på Engelen. Världens godaste =) Den innehåller:
2 cl tequila
2 cl passõa
lime
sprite

Jummy =)

RSS 2.0