Back Again!

Välkommen Tillbaka!

Nog var det längesen jag skrev på min blogg. Mycket har hänt sedan dess. Efter studenten var jag lite vilsen, men visste ändå vad jag ville. Det trodde jag iallafall... men det gick inte som jag hade tänkt. Jag vill bort härifrån. Det var min plan! Komma in på en högskola eller universitet, långt från Sthlm. Jag hade siktat in mig på Umeå. Det lät bra, kul och spännande men ändå vågat med tanke på att jag aldrig rest någonstans ensam förr. Allt sprack! Ingen Umeå, ingen skola, fast i Sthlm...


Under sommaren så har man inte så mycket arbete. Om jag inte har nämnt det förr så har jag jobbat på McDonalds sedan 3 år tillbaka nu. McDonalds i Globen! Inte så pjåkigt.... haha! Det är roligt. Inte så dumt som alla säger. Ett bra första-jobb brukar jag säga. Man lär sig väldigt mycket om arbetslivet, även om många inte tror på det. Jag lärde mig exempelvis att hålla tider, arbeta i team, ta ansvar och mycke mer. Dessutom lär man känna fler människor vilket är väldigt skoj. =) I Globen lär vi oss också att jobba under mycket stress. Lönen är inte sååå bra, men man klarar sig som student och bor fortfarande hemma.
Jag vet inte vad mer jag kan berätta men fråga på om du vill veta lite "inside information" haha!!


Sommaren, juste! Under sommaren hade jag inte så mycke jobb på Donken just för att vi inte har så många evenemanger. Det gjorde så att jag kunde vara mer med mina vänner och min familj. Min bror bor mesta dels hos sin flickvän i Rågsved så dit åkte jag gansk ofta och bara "softa" med han och hans kompisar. Spela kort och basket, lyssnade till deras skitsnack ;P haha... skoja bara! Visst det va kul och det hade varit ett tag sen jag hade träffat min bror så mycket, men sen så märkte jag att det hade också varit ett tag sen jag hade träffat min storasyster Vallen. Men arbetsnarkoman som hon va och fortfarande är så var det lite svårt att träffa henne, så jag började komma till hemmes jobb i kanske 10-15 min, bara för att säga hej. Hon jobbar nämligen på Engelen i gamla stan.

Nu kommer vi till den biten av sommaren då jag får ett till jobb! =) Muahaha!!

När jag hade varit på Engelen ett antal gånger så lär man känna de som jobbar där, man pratar, de undrar varför man inte har något liv bla.. bla.. bla... och så frågar de till sist om jag vill börja som extra där! JIPPI ! Jag har ett liv nu!! =D tjoho...!

Nu har jag blivit lite av en arbetsnarkoman och det blir bara värre och värre. Fan va kul =) Jag vet att jag e knäpp, men det är så alla tycker om mig :P

Lite bilder på vad som har hänt under senare gång:
Systrarna


Personalfest m. Donken






Grillar mashmellows en kväll









Sådär.. nu vet ni lite om vad jag har haft för mig.
God Natt och sov så gott!
=)



RSS 2.0