Vintern / Julen é här ! Hittills på det nya jobbet!

Hellu!
Jag har hunnit tänka mycket under förra veckan då jag va väldigt dålig och har kommit fram till att vinter redan har  kommit pga kylan, snön som har kommit o "gått", frosten och alla människor som redan nu går runt i tjocka dunjackor. Är det inte så? Att vintern är här? Hur vet man annars när vintern har kommit? Är det för att vintern ska vara när snön har kommit eller kan den redan vara här med bara kyla o frost? Julen är ändå lite annorlunda. I söndags så julpyntade vi Engelen, vi som arbetade där. Visst så fick man en väldigt liten jul-känsla efter att man har sett alla julprydnader och satt upp en MASSA glitter överallt eller va det så att man saknade julen? Kul va det iallafall.

När jag började på Engelen va det i slutet av sommaren. Fick 2 dagars "introduktion" av min syster o hennes kompis Marianne och efter bara några dagar så jobbade jag heltid/dagtid på uteserveringen. Ibland hoppade jag in på kvällspasset också, långpanna! Kul va det iallafall. Träffa en massa turister och ja, lära sig något nytt. Sen när vi tog bort uteserveringen trodde jag att de inte skulle behöva mig mer, vilket inte va sant. Efter sommare kommer nämligen höst-bokningarna fram till julborden. Dessutom åkte Marianne,  Annika (platschefen), Maro & Nour (bartendrar) utomlands samtidigt så mycket jobb blev det. Plus McDonalds också!

Nu e det dags för julbord. På fredag börjar det till och med den 21 December. Är lite nervös inför det.  Men sen har de sista dagarna, exempelvis i  helgen så har man kunnat slappna av ordentligt efter jobbet.  Gud va kul jag har haft med jobbarkompisarna. Iför sig så har alkohol också bidragit till det men roligt har vi haft. Tequila!!

En lite sorglig nyhet är att Angelica min lilla ängel har åkt till Miami. Sen ska hon till Costa Rica och sen tillbaka till Miami innan hon åker hem igen. Lilla skitungen ligger vid stranden och solar o badar medan man själv fryser arslet av sig så fort man tar av sig täcket på morgonen. Usch..... =(
Men men, vad kan man göra åt saken. Visst jag kunde ha föjlt med men jag sparar till nästa vinter då jag har tänkt att åka till Chile. Men vi får väl se. Hoppas bara.

Ja ...  jag ska nog dra mig till sängs nu.
Har pratat med Marre i telefon medans jag har skrivit detta inlägg så nu ska jag gå ock ladda min mobil. Batterierna tog slut.
Natti Natti =)

RSS 2.0